Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Водещият здравен сайт Puls.bg пусна онлайн аптека - Apteka.puls.bg

2016-08-03
Всички потребители на територията на България вече могат лесно и удобно да поръчват богато разнообразие от лекарства без лекарско предписание, дермо козметични продукти за бебето и цялото семейство, хранителни добавки и още много продукти за здравна грижа в онлайн аптеката Apteka.puls.bg. Със старта на новия проект водещият здравен сайт Puls.bg, спечелил най-голямо доверие сред читателите с качествената и полезна информация от утвърдени здравни специалисти, направи още една стъпка в развитието си в полза на потребителите.

Apteka.puls.bg се отличава с удобен и функционален дизайн и изключително конкурентни условия за безплатна доставка в цялата страна. Потребителите могат да се възползват от значителни намаления от цената на добре познати продукти, както и от редовни промоционални кампании. Онлайн аптеката е еднакво удобна за ползване както от компютър, така и от мобилни устройства.

Apteka.puls.bg се ръководи от магистър-фармацевт Маргарита Чернева, като в екипа й работят квалифицирани специалисти. Те са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефонен разговор.
Екипът проверява годността на всяко лекарство при поръчка, като гарантира за валидността й при доставка. Фармацевтите задължително се свързват с клиента за уточняване на детайлите на поръчката. Apteka.puls.bg запазва правото си да откаже изпълнение на поръчка, ако прецени, че с продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента.

Продуктовата гама на Apteka.puls.bg включва още витамини, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми, тоалетни принадлежности, електрически уреди, продукти и храни за бебето и много други. Apteka.puls.bg е надежден източник на допълнителна здравна информация, включително за медикаменти по лекарско предписание, както и листовки за пациента. Всички продукти в онлайн аптеката са оригинални и качествени. Посочените цени са с включен ДДС.

Apteka.puls.bg е изцяло регламентирана и одобрена от регулаторните органи на България и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата фармацевтична практика. 

Puls.bg е част от портфолиото на медийна група Investor.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>