Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Водещият финансов сайт Investor.bg - с нова визия и форум

2016-11-28
Водещият финансов сайт Investor.bg вече е с нова визия, която отговаря на последните тенденции в света при онлайн медиите на тази тематика. Всички, които следят борсовите новини и индекси, вече могат да ги открият много по-лесно, на по-видими позиции на заглавната страница на Investor.bg. Допълнително предимство на новия дизайн, е, че дава възможност на потребителите да виждат много повече важни новини едновременно, когато влязат в сайта. Изцяло обновен е и един от най-важните компоненти на Investor.bg – форумът, а скоро потребителите могат да очакват новата мобилна версия и графична система.

Тази година Investor.bg отбеляза 15 години от създаването си. Сайтът се утвърди като институция във финансовата журналистика с обективността и професионализма си в поднасянето на финансовите и икономически новини и анализи. И до днес форумът на Investor.bg е предпочитано място за дискусии, в които дори популярни икономисти и банкери се включват с истинските си имена. През 2007 година се ражда идеята Клуб Investor, която прераства в серия от силни дискусионни форуми в различни сфери на бизнеса, финансите, здравеопазването. От 2011 година Investor.bg организира регионалната конференция за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum.

Investor.bg работи в синергия с телевизионния канал Bloomberg TV Bulgaria, като част от журналистите в сайта имат авторски предавания и водят пазарни и технологични рубрики в ефира на телевизията.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>