Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Мариела Нордел с шоу за кулинария и пътешествия по Bulgaria ON AIR

2016-12-12
Най-новата ТВ поредица за пътешествия, кулинария и вдъхновяващи личности, срещнати по пътя, започва по национална телевизия Bulgaria ON AIR на Бъдни вечер от 12,30 часа. Шоуто „С черпак в куфара“ е авторски проект на известния кулинар Мариела Нордел и всяка събота на обед ще представя кътче от света през призмата на кулинарията, културата, забавленията и вълнуващите срещи с хора, които не можем да срещнем в България.

Празнични издания очакват зрителите на зрителите на Bulgaria ON AIR в първите епизоди на шоуто. На 24 декември „С черпак в куфара“ ще покаже как се посреща Дядо Коледа в Холандия, как белгийците превръщат една пристанищна помпена станция в изискан гурме ресторант, каква е фламандската "улична" храна и как се приготвят коледните "олиеболен", или холандски понички.
В навечерието на Нова година, на 31 декември от 12,30 часа, Мариела Нордел ще отведе зрителите на Bulgaria ON AIR в тризвездната кухня на на Шеф Джони де Бур от седмия най-добър ресторант в света. В какъв порцелан яде Кралското семейство на Холандия и как може един сервиз да струва колкото нова кола, ще стане ясно в предаването. Навръх Нова година авторът и водещ на новата поредица ще разходи зрителите из най-скъпия квартал в света - Диамантения дистрикт на Антверпен - световната столица на брилянтите. За първи път в „С черпак в куфара“ българската публика ще види отблизо изключителни бижута, заедно с ценни съвети от домакините.

Във всяко издание на „С черпак в куфара“ Мариела Нордел ще среща зрителите и с  успели и вдъхновяващи българи, които са важна част от живота на мястото, за което поредицата разказва.

Мариела Нордел е топ кулинар и космополитна личност. Тя стана популярна сред широката публика в България с участието си в кулинарното шоу MasterChef. В кръвта й тече българска, испанска, китайска, френска, гръцка и еврейска кръв. Освен като кулинар, е работила със страст и като модел, PR и мениджър на световноизвестни марки. Носител е на наградата Бизнес дама на годината. Пътува много по света и познава отблизо кухнята на много народи. Постоянното й местожителство в момента е в Холандия, но една от причините, които често ще я връщат в България, е новото й шоу по Bulgaria ON AIR.

Със старта на „С черпак в куфара“ Bulgaria ON AIR прави поредната стъпка в обогатяването на програмата си като политематична телевизия. Новото предаване, което няма аналог в българския ефир, свързва по нестандартен начин страстта на хората към храната и пътешествията, обогатена с културни преживявания и знания за света, и поднесена по уникален начин от автора и водещ Мариела Нордел.
   
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>