Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Тервел Пулев става посланик на „Детска Игриада“

2017-05-29

Боксьорът Тервел Пулев е лице на спортния празник „Детска Игриада“ 2017, организиран от Az-deteto.bg, част от Investor Media Group. Събитието ще се проведе на 10 юни в парка “Заимов“. За втора поредна година инициативата подкрепя и волейболистът Владимир Николов. Посланиците застават зад каузата на най-големия детски портал родители и деца да имат възможност да спортуват заедно.

Тази година „Детска Игриада“ ще се проведе под мотото „Сподели радостта от спорта със своето дете“, като акцентира върху правилното отношение на децата и родителите към спорта през цялата година. Събитието за втора поредна година повдига дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си чрез спортуване.

Чрез детския си сайт Az-deteto.bg Investor Media Group за поредна година дава шанс на деца от 5 до 12 години да пробват различни спортове със своите семейства и приятели. Порталът се старае активно да стимулира разнообразни инициативи за най-малките и да провокира желание за спорт и движение у тях.

Тази година малчуганите ще имат шанса да се включат в различни състезателни дисциплини по лека атлетика, щафетно бягане и щафетни игри, велокрос, бадминтон. За най-добрите състезатели детският сайт на Investor Media Group е подготвил специални изненади и награди. Децата ще имат възможност да пробват на място спортовете и в демонстрационните кръгове по карате, айкидо, хокей, лонгборд, тенис на маса, фехтовка, волейбол.

Всеки, който иска да се включи в състезанията, трябва да се регистрира за събитието на платформата http://igriada.az-deteto.bg/. Програмата и регламента на всички състезания могат също да бъдат открити в сайта. Повече подробности за спортния празник на 10 юни всеки може да следи и във фейсбук страницата на "Детска Игриада" 2017.

Още новини
10.01 Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG
07.01 Investor Media Group разширява портфолиото си от уеб медии с нов специализиран сайт за бойни изкуства – Boec.bg
01.11 Bloomberg TV Bulgaria празнува 3-ия си рожден ден със специален формат на „Бизнес среща“
29.10 Две нови красиви лица се присъединиха към спортните новини на Bulgaria ON AIR
08.10 Вече два поредни месеца потребителите нареждат Investor Media Group на топ място сред медийните групи в България

Към всички новини>>