Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Десетки регистрации за участие в Годишните награди на Imoti.net още в първите дни на конкурса

2015-12-17
Само за няколко дни български агенции за недвижими имоти направиха над 30 регистрации за участие в Годишните награди 2015 на Imoti.net, които се провеждат за първи път у нас. До 15 януари 2016 г. всички компании и брокери от сектора недвижими имоти могат да кандидатстват на nagradi.imoti.net в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби, Брокер на годината – наеми и Агенция за недвижими имоти на годината - награда на потребителите.
Потребителите ще гласуват онлайн за Агенция на годината, а независимо жури ще оцени кандидатите в другите категории, като се води то своята професионална компетентност.

Председател на журито е проф. д-р Йорданка Йовкова, ръководител катедра Недвижими имоти в УНСС, а членове са доц. Д-р Василка Стаменова – преподавател в катедра Недвижими имоти в УНСС, Бойко Бойков – председател на FIABCI /Международна федерация за недвижими имоти/, Ирена Перфанова – председател на НСНИ /Национално сдружение недвижими имоти/, Илиана Василева – зам.-председател на СБИ /Сдружение брокери на имоти/, Галя Тодорова – мениджър на bgmaps, Георги Костов – управител на E-design, Мариана Брашнарова – изпълнителен директор на АРА /Асоциация на рекламните агенции/,
Миглена Иванова  – журналист от investor.bg, Снежана Стойчева, мениджър на imoti.net и Иван Нончев, главен редактор и водещ на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Церемонията по награждаване на победителите е през февруари 2016. Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

За проекта Годишни награди на Imoti.net
Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която заставаме, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.
Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>