Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

INVESTOR Day ще проследи капиталовите пазари отблизо в рамките на INVESTOR Finance Forum

2015-11-26
Водещи събития на капиталовите пазари и актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на пазарите, са сред акцентите на дискусионните панели и презентации в рамките на INVESTOR Day, част от INVESTOR Finance Forum утре, 27 ноември, в Inter Expo Center в София. INVESTOR Day е събитието в рамките на конференцията за инвестиции и валутна търговия, организирана от Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria, на което инвеститори с интерес в региона се свързват с местни публични компании.

Участници в дискуиите на INVESTOR DAY са: Владимир Савов, зам-председател на КФН, Иван Такев, изпълнителен директор на БФБ - София, Дончо Донев, началник управление „Капиталови Пазари“, Пощенска банка, Красимир Киров, БАЛИП,  Иван Щериев, изпълнителен директор на Македонската борса, Маню Моравенов, зам.-председател на Комисията за корпоративно управление, Илия Лингорски и Константин Проданов, главен инвестиционен мениджър в ПОК "Алианц България.

Участниците в дискусиите ще очертаят макрорамката и предпоставките за развитие на капиталовите пазари в региона, като ще коментират силните и слаби страни на бизнес екосистемата у нас. Законовите промени и визията на властите за данъчната политика и начините за увеличаването на атрактивността на капиталовите пазари също ще са част от дискусията.

В следобедните панели публични компании ще направят своите презентации. Сред тях са: Софарма Трейдинг, Стара Планина Холдинг, Спиди, Сирма Холдинг, София Комерс – Заложни къщи АД.

Цялата програма на INVESTOR Finance Forum можете да разгледате на: financeforum.investor.bg

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на ЕЛАНА Финансов Холдинг, финансова група Karoll, Schroders, ActivTrades, Benchmark Finance, Alaric Capital, Българска фондова борса – София, Варчев Финанс и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Асоциацията на управляващите дружества (БАУД), Асоциацията на трейдърите в България, Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България, БАДДПО и АИКБ.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>