Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Помагат ли сдруженията на фермери за излизане на чужди пазари?

2016-03-15
Как местните производители да увеличат шанса си за достъп до чужди пазари? Кои са най-сериозните проблеми пред бранша? Има ли технологично изоставане у нас спрямо производителите в Европа? Какво е значението на земеделските земи за развитието на сектора? Това са част от въпросите, на които ще отговори Клуб Инвестор Агробизнес: „Конкурентно ли е българското земеделие?“ на 15 март, вторник, 13 часа, Гранд Хотел София.
Сред участниците в дискусията са: Васил Грудев, зам.- министър на земеделието и храните, д-р инж. Кирил Стоянов,  началник отдел „Управление на държавните земеделски земи” в Министерство на земеделието и храните, Илиан Георгиев, изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка, Венцислав Върбанов, председател на Асоциацията на земеделските производители в България, д-р Климент Петров, експерт и консултант, Коста Петров, председател на сдружение „Българска праскова“, Христо Цветанов, Институт за агростратегии и иновации и др.

Модератор на дискусията е Иван Нончев, водещ „Бизнес старт“ и главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria.
Клуб Investor има своя общност във Фейбук. Можете да харесате страницата и да се информирате от нея за всички събития и новини.

Клуб Инвестор се провежда със съдействието на Българо-американска кредитна банка. Институционални партньори на Клуб Инвестор са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов Холдинг, Audit Advisors, Асоциация на земеделските производители в България, Българска Фондова Борса, Ловико Сухиндол и Германо-българска индустриално-търговска камара.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>