Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Милена Фучеджиева влиза „Провокативно“ в ефира на Bulgaria ON AIR

2016-04-25
Известната сценаристка и писателка Милена Фучеджиева ще направи своя дебют като телевизионна водеща в ефира на национална телевизия Bulgaria ON AIR от 1 май, 17,30 часа. Тогава стартира първото й авторско предаване – развлекателното токшоу „Провокативно“. Всяка неделя в рамките на един час в ефира на Bulgaria ON AIR Фучеджиева ще провокира гостите, зрителите и себе си, като представя по атрактивен и забавен начин нещата, за които обществото обикновено мълчи. Заедно със своите събеседници тя ще търси причините и решенията за проблемите, които хората си създават сами или в които са въвлечени без вина.

Секс, брак, развод, любов и други „женски работи“ като мъже, храна, лайфстайл, кариера, дом, са сред темите, които ще намират място в предаването. “Провокативно“ обаче не е типичното токшоу, а е „женски сериал и за мъже“, както самата Фучеджиева определя проекта. Тя ще предизвиква зрителите да търсят неудобните отговори по темите, които скрито вълнуват хората, ще ги стимулира да подобрят живота си и да му се наслаждават. Това трудно би се случило, ако човек не умее да преодолее миналото си. Затова Милена Фучеджиева ще вади наяве забулените тайни, които събират прах в Комисията по досиетата. В рубриката „Женските досиета X“ водещата ще представя по една жена, която присъства в архивите на Държавна сигурност.

За първи път в амплоато на ТВ лице ще се появи и писателят Илиян Любомиров, известен с псевдонима Августин Господинов. Всяка седмица в „Провокативно“ той ще търси отговор на важни въпроси и за мъжете, и за жените в репортажните рубрики на предаването.

Милена Фучеджиева е сред най-ярките съвременни български автори. Някои я познават с романа й в две части „Сексът и комунизмът“, други – с коментарните й текстове в различни медии, а трети - като сценарист на българския сериал „Седем часа разлика“.

„Всеки човек изживява своя личен сериал всекидневно. Всяка сутрин стартираме нов епизод от живота. Отваряме чекмеджета, в които държим дрехи, писма, скъпи спомени и тайни. Това е нещо, което ще пренесем и на екрана. Всяка седмица ще вадим по една лична и вълнуваща тема, която кара хиляди хора да се срамуват, да мразят, да изневеряват, да завиждат и да пазят в тайна“, разкрива част от концепцията на предаването Фучеджиева.

„С всяко предаване, с което развиваме и обогатяваме програмната схема на Bulgaria ON AIR, ние искаме да разказваме истории: вдъхновяващи истории, полезни истории, забавни и свежи истории, не на последно място, реални истории. Милена е доказано умел и любопитен разказвач, затова и вярваме, че тя бързо ще се утвърди като едно от най-ярките лица на нашата телевизия“, коментира Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>