Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Бойка Делиева ще събужда зрителите на Bulgaria ON AIR през уикенда

2017-01-27
Бойка Делиева е новата водеща на национална телевизия Bulgaria ON AIR. Всеки уикенд малко след 8 часа тя ще събужда зрителите със съботно-неделния сутрешен блок „Днес в събота“ и „Днес в неделя“. Бойка е добре позната от екрана на Bulgaria ON AIR като репортер на делничното предиобедно предаване „Днес“, в което среща публиката с интересни теми и личности от сферата на културата, изкуството, модата, кулинарията и много други. Отразява и социални каузи, разказва интересни човешки истории и има подчертан интерес към спорта.

Дебютът на Бойка като водеща ще бъде още в събота, 28 януари, когато ще посрещне в студиото основателите на програма Ку Ку - Юлиан Кушев, Георги Крумов и Снежана Симеонова. Ще й гостува и сестрата на аниматора Тео Ушев - Бояна, която е реставратор и дизайнер на мебели. В неделя събеседници на водещата ще бъдат Васко Кръпката и дизайнерът на чорапи Иво Грозев.

„В Bulgaria ON AIR даваме възможност на екипа да разширява полето си за изява и да намира професионално развитие в телевизията. Като част от „Днес“ Бойка показа не само хъс и талант за работа, но и голям потенциал за водене на самостоятелно предаване. Успехът й е част от успеха на екипната работа в телевизията и вярвам, че ще продължи“, коментира Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR

„Днес в събота“ и „Днес в неделя“ ще запази досегашната си успешна концепция да среща зрителите с интересни хора в лични интервюта. Бойка Делиева ще съчетае ролята си на водещ с тази на репортер, като ще продължи да представя интересни теми и в „Днес“ в делничните дни.

Bulgaria ON AIR се раздели с досегашната водеща на „Днес в събота“ и „Днес в неделя“ Ирина Белчева, която пое по нов професионален път - като част от администрацията на служебния кабинет. Благодарим на Ирина и й пожелаваме на добър час и много нови хоризонти в бъдеще - извън ефира на Bulgaria ON AIR.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>