Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

„ПрезиДЕН 2016“ по Bulgaria ON AIR – различната гледна точка към изборите

2016-11-02
Национална телевизия Bulgaria ON AIR ще проследи изборите на 6 ноември с близо 18-часова динамична програма под името „ПрезиДЕН 2016“ – денят, в който българските граждани избират президент. Новинарските емисии и студия, с репортерски включвания на живо от основните градове в страната, ще доминират в програмата на медията в неделния ден. Екипът на Bulgaria ON AIR ще търси различната гледна точка към изборите сред хората на улицата, в социалните мрежи, българите в чужбина, както и сред участниците в политическия процес.

Особено внимание репортерите на Bulgaria ON AIR Методи Владимиров, Милена Енчева, Михаела Карабельова, Мария Папазова, Гергана Венкова, Иван Иванов, Вяра Станева, Виктор Борисов, Петьо Атанасов и Ива Григорова ще обърнат на нарушенията в изборния ден, неочакваните мнения и реакции на гражданите и всичко друго, което добавя стойност към обществената оценка за изборите и ролята на президентската институция. Всички зрители ще могат да изпращат сигнали за засечени нарушения, включително видеоматериали.

Студиото „ПрезиДЕН 2016“ в ефира на Bulgaria ON AIR започва в 6,50 часа в неделната сутрин с Мартина Ганчева, водеща на Новините ON AIR и Владимир Сиркаров, водещ на Денят ON AIR. Журналистът Димитър Абрашев, който води всекидневното предаване „Директно“, поема студиото от 10,00 часа. След новините в 17,30 на стола на водещия на „ПрезиДЕН 2016“ сяда Калин Манолов от „Видимо и невидимо“.

Централното вечерно изборно студио след Новините ON AIR в 18,30 ще бъде в ръцете на Лора Инджова, водеща на „България сутрин“ и Кузман Илиев, водещ на Денят ON AIR. Изнесеното студио от НДК още след 17 часа поема Симеон Белев, водещ на сутрешния блок.

Освен преки включвания на репортерите на Bulgaria ON AIR, студията ще предложат анализи и коментари, които ще помогнат на зрителите да си съставят обективна картина на политическата „кухня“ в контекста на избора за президент и най-вече как тя се отразява на живота на българските граждани.

Всичко важно, което се случва в изборния ден, телевизията ще проследи и в ефира на радио Bulgaria ON AIR с покритие в 33 града в страната, на сайта www.bgonair.bg, във Facebook каналите на Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria, както и в Twitter - @BulgariaOnAir и @BloombergTVBG  


 

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>