Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Всичко за инвестициите в новата политическа реалност - на Investor Finance Forum на 18 ноември

2016-11-12
Какво трябва да знаят и с какво трябва да се съобразяват инвеститорите в новата политическа реалност след президентските избори в САЩ? Това ще научат участниците в петото издание на Investor Finance Forum на 18 ноември в Интер Експо Център, София. Организатори на събитието са Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria.

Дискусиите за рисковете и възможностите пред световните и регионалните пазари започват в 9,30 часа, веднага след официалното откриване, в което ще се включи председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова. Мотото на конференцията тази година е 5 Big Trends.

Към участниците във форума се присъединява Симин Демокан, изпълнителен продуцент в Bloomberg News. Заедно с инвеститорите тя ще дискутира най-важните аспекти около глобалните политически събития, с които пазарите трябва да се съобразят. Investor Finance Forum ще обърне внимание и на тенденциите в стратегиите за търговия – спекулативни, дългосрочни или краткосрочни. Всички панелисти и подробна програма вижте тук http://financeforum.investor.bg/

Регионалните борси също са във фокуса на Investor Finance Forum. Инвеститори от региона и БФБ ще коментират актуалните тенденции и прогнози, като сред участниците тази година са и представители на фондовите борси на Сърбия и Македония, както и румънски инвеститори.

Организаторите ще представят и класация на Investor.bg на инвестиционните фондове, а в дискусия за реалната им доходност и устойчива ли е тя ще се включат най-опитните експерти на пазара.

Най-интересните публични дружества у нас ще се представят пред инвеститорите в рамките на Investor Day, а фоумът ще завърши с търговия на живо.

Investor Finance Forum е уникално събитие не само за индивидуалните инвеститори, но и за цялата инвестиционна общност от региона. На Investor Finance Forum традиционно се събират български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари.

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на ActivTrades, Пощенска банка, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Euro-Finance, Admiral Markets, Karoll, BenchMark, Sirma Group.
Партньори на форума: АДВИБ, АТБ, БАЛИП, БАУД.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>