Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Технологичен UpDate по Bloomberg TV Bulgaria всяка събота и неделя от 19,30 часа

2017-01-06
Най-новото от света на високите технологии, ИТ компаниите и дигиталния свят ще представя предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria – от 21 януари, всяка събота и неделя в 19,30 часа. UpDate ще обогати програмата на бизнес телевизията със съдържание, посветено на хайтек индустрията - в крак със съвременния начин на живот, който е немислим без технологиите.

Автори и водещи на новото шоу са технологичните анализатори, познати от ефира на Bloomberg TV Bulgaria, Елена Кирилова и Бойчо Попов. Те ще запознават зрителите с последните постижения в ИТ сектора, актуалните тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи, които подобряват качеството на живота в съвременния свят. UpDate ще разказва и истории на успеха и ще вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи, впечатлили пазара с оригинална идея.

Как най-големите технологични компании в света успяват да се задържат на върха на света, с какви проблеми се сблъскват, как решават казусите си, какво ги превръща в хайтек гиганти, как успяват да пробият новите компании, подценява ли се киберсигурността – тези и още отговори ще търсят Елена Кирилова и Бойчо Попов. Водещите следят под лупа технологичния сектор и всекидневно се информират за новостите - двамата водят тематичната рубрика по Bloomberg TV Bulgaria от самия старт на бизнес телевизията и са технологични редактори в Investor.bg.

„Появата на UpDate в ефира на Bloomberg TV Bulgaria не е случайна. Технологиите вече навлязоха до такава степен в живота ни, че ни е трудно да си представим всекидневието си без много от тях. Всичко това, разбира се, намира и финансово изражение. Днес петте най-големи по пазарна капитализация компании в САЩ са представители на хайтек сектора“, споделя Елена Кирилова.

„Това ще бъде единственото предаване в българския ефир, посветено на технологиите. В пика на dot-com балона през март 2000 г. технологичните компании бяха сред най-големите в света – и все още са гиганти. Разбира се, успехът на Големите пет в технологиите също може един ден да свърши. Добрите времена никога не продължават вечно. Но за момента технологиите са на върха на света“, допълни Бойчо Попов, който е и главен редактор на Investor.bg.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>