Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Талантите в бизнеса – „The Next Big Thing“ за Bloomberg TV Bulgaria

2016-10-13
Следващото голямо предизвикателство пред бизнеса е откриването и задържането на качествени и подготвени кадри. Това показа онлайн проучване на Bloomberg TV Bulgaria по повод Bloomberg конференцията The Next Big Thing, проведена вчера следобед. Форумът, организиран по повод първата годишнина на бизнес телевизията, събра представители на всички индустрии, институициите, лидери на мнение в сферата на икономиката и политиката и предприемачи. Изводите от дискусиите търсете на www.bloombergtv.bg. 

Откриването и задържането на правилните хора (41% ) се оказва по-голямо предизвикателство пред бизнеса дори от несигурността и постоянните промени (23%), както и от управлението на риска (16%) и киберсигурността (15%). В проучването на Bloomberg TV Bulgaria се включиха над 620 респонденти, 85% от които са участници в реалния бизнес. Изводите от анкетата, които потвърждават и световния проблем с недостига на специалисти, вдъхновиха екипа на Bloomberg TV Bulgaria да подеме специална инициатива. Тя ще бъде фокусирана върху ролята на човешкия капитал и най-вече на талантите в компаниите за успеха на бизнеса. Медията ще даде възможност на цялата бизнес общност да отличи най-ценните хора в екипите си в кампанията "Талантите в бизнеса", която ще стартира скоро в ефира и сайта на Blomberg TV Bulgaria.
Bloomberg TV Bulgaria стартира в ефир на 19 октомври в HD качество, за да предложи на българските зрители икономически, финансови и богат спектър от бизнес теми от света и България. Със силните си анализи, базирани на данни от световния гигант Bloomberg, телевизията стана част от всекидневнието на бизнес и финансовата общност у нас. Bloomberg TV Bulgaria се наложи и като източник на знания и безценен опит от практиката за много по-широка аудитория, включително за младите хора и бъдещи предприемачи и лидери.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>