Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Investor Finance Forum идва с 5 тенденции в инвестициите и валутната търговия

2016-10-28
В какви инструменти си заслужава да се инвестира? Кога е най-подходящият момент да се купува и продава? Светът на инвестициите предлага множество възможности, но задава и също толкова въпроси не само на начинаещите инвеститори, но и на тези с дългогодишен опит. 
За да помогне на инвеститорите да не се изгубят сред потока от информация, Investor.bg организира петата поредна конференцията за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum. На 18 ноември в Интер Експо Център събитието ще събере експерти от сферата, които ще дискутират актуалните тенденции, ще дадат прогнози и съвети за правилно инвестиране на капиталите.

Тази година слоганът на конференцията е 5 Big Trends, а специален гост ще бъде Тим Мърфи, част от Bloomberg LP, Лондон. Като специализиран експерт в сферата на пазарите, хедж фондовете и анализа на риска той ще представи световните тенденции в света на инвестициите и ще анализира глобалните събития, от които зависят ходовете на инвеститорите. Експертите Цветослав Цачев, Захари Рангелов, Димитър Цонев, Павел Николов и Стоян Васов ще разгледат ситуацията на българския пазар.

За втора година в рамките на форума ще се проведе Investor Day – събитие, което среща чуждестранни институционални инвеститори с интерес в региона с местни публично търгувани компании. Investor Day дава възможност за организиране и на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

Традиционно на Investor Finance Forum ще се проведе и единственото по рода си изложение на платформи за валутна търговия и финансови инструменти.

Регистрирайте се до 7 ноември на специална цена: http://financeforum.investor.bg/#schedule2 
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>