Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Bloomberg TV Bulgaria отбелязва първата си годишнина с икономическа конференция

2016-10-01
Първата Bloomberg конференция в България - The Next Big Thing – Reshaping the Economy - ще се проведе на 12 октомври в Capital Fort, София. С нея единственият международен бизнес канал, адаптиран към местната аудитория - Bloomberg TV Bulgaria - ще отбележи първата годишнина от старта си в ефир.

The Next Big Thing ще засегне теми, свързани с глобалните предизвикателства, икономическите тенденции, иновациите, новите бизнес модели и цифровизация, енергията на бъдещето и други. Фокусът ще падне върху факторите, които влияят на „преструктурирането на икономиката“ в световен и локален мащаб, а изводите ще направят топ експерти по макроикономика и анализатори от Bloomberg, които ще участват в конференцията.

Сред основните панелисти в The Next Big Thing са Дейвид Пауъл, главен макроикономист на Bloomberg, редакторът Джеймс Гомес и журналистът Кумута Раманатан от Bloomberg LP. Сред гост-лекторите на конференцията са Проф. Вал Маринов от Центъра за научни изследвания и инженерство в университета на Северна Дакота, д-р Валери Сербезов, основател на Nanotechplasma, макроикономистът Евгений Кънев - управляващ партньор на Maconis, Пламен Бобоков, председател на Съвета на директорите на „Приста Ойл Груп“, д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Амджен България, Костадин Сирлещов, съдружник и оглавяващ отдел Енергетика CMS Cameron McKenna, Божидар Нейчев, управляващ съдружник, Югоизточна Европа, PwC, Илиан Георгиев - изпълнителен директор на БАКБ, Тодор Ванев – главен икономист на Българска банка за развитие.

Специално за Bloomberg конференцията с видеопослания ще се включат водещи макроикономисти и анализатори, сред които Робърт Лейн – съдружник и оглавяващ отдел Регулирани индустрии в CSM Cameron Mckenna и Джон Ф. Траш, Председател и главен изпълнителен директор eCORP International, LLC.


Конференциите на Bloomberg по цял свят събират влиятелни личности, мениджъри, експерти, предприемачи и анализатори, за да създават полезно съдържание и дебат по най-важните теми и проблеми на световната икономика.

Актуална информация за събитието е достъпна на адрес http://tnbt.bloombergtv.bg/
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>