Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Седем компании и брокери бяха отличени в първите „Годишни награди на Imoti.net“

2016-02-25
Седем агенции и брокери грабнаха отличия по време на церемонията на първите „Годишни награди на Imoti.net 2015“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти. Официалното събитие, проведено снощи, събра водещите представители на имотния бранш, а ангажимента на правителството към развитието на сектора заявиха зам.-министърът на икономиката Любен Петров и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова.
 
„Явлена“ спечели приза на журито за най-добра агенция в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“. „Адрес недвижими имоти“ е номер едно в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината - награда на потребителите“ с много висок процент от общо над 3000 гласували в сайта nagradi.imoti.net.

В категорията с най-много претенденти от цялата страна - „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“ – наградата взе „Смарт Брокерс“.

Призът в катерогията „Дебют на агенция за недвижими имоти“ отиде при стартиралата през 2014 г. „Капитал Естейт“ Бургас.

В най-оспорваната категория в конкурса - „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ победителят е Arco Real Estatе.

„Годишни награди на Imoti.net 2015“ обърна специално внимание не само на агенциите в бранша, но и на хората, които с професионализма си печелят доверието на клиентите. В категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – продажби“ журито отличи Галина Грудова, представител на Unique Estates, а Екатерина Габровска от „КА5 Имоти“ грабна статуетката в категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“.

Организаторите на наградите отчитат изключително висок интерес към инициативата. Затова през 2017 г. секторът на недвижимите имоти и потребителите могат да очакват второ издание на годишните награди, съобщи мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е „Банка ДСК“, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е „Ремакс България“.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>