Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Над 550 деца се включиха в "Детска Игриада“ 2016

2016-06-05
Да се спортува е лесно, полезно и забавно и приятно, показаха над 550 деца заедно със своите родители по време на второто издание на „Детска Игриада“, организирано от детския портал Az-deteto.bg до късния следобед на 4 юни. Най-малко 250 деца повече участваха в тазгодишния спортен празник в парка „Заимов“ в София спрямо миналогодишното му издание. Велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон бяха само част от спортовете, в които се включиха малки и големи. Участниците в „Детска Игриада“ 2016 проследиха и вълнуващи демонстрации на няколко други спорта, сред които тенис на маса, хокей, айкидо, карате киокушин, стрелба с лък и други. Информация за победителите е качена тук >>

Каузата на организаторите от Az-deteto.bg тази година e да се отвори дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си, съответно и за нуждата от повече възможности малки и големи да тренират заедно в спортни зали, клубове и площадки. Основен посланик на каузата е волейболната звезда Владо Николов.

Първата зала в София, която ще подкрепи мисията на „Детска Игриада“ 2016 и ще даде възможност на децата да спортуват заедно с родителите си, ще стане ясна още следващата седмица.

Всичко за „Детска Игриада“ – на www.igriada.bg
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>