Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Лекс Ван Дам, известен като Million Dollar Trader, идва у нас за четвъртия INVESTOR Finance Forum

2015-11-23
Четвъртото издание на единствения по рода си в България и региона форум за инвестиции и валутна търговия – INVESTOR Finance Forum – ще се проведе на 27 ноември, петък, в Inter Expo Center в София. Събитието се оргазинира от портала за бизнес и финансова информация Investor.BG съвместно с Bloomberg TV Bulgaria. От началото до края на еднодневния форум участниците могат да получат ценна информация и прогнози за основните инвестиционни инструменти и световните финансови пазари.

Сред специалните участници в конференция са Лекс Ван Дам – хедж фонд мениджърът, известен като Million Dollar Trader; Манус Крани – редактор Европейски пазари, Bloomberg TV London;
Тиери Кларк - ръководител Дистрибуция за централна Европа и възникващи европейски пазари, Schroders; финансовият консултант Бисер Манолов и др. Информация за програмата и лекторите можете да откриете тук http://financeforum.investor.bg

Новост в четвъртото издание на конференцията е INVESTOR Day - събитие, което ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари. Институционални инвеститори с интерес в региона ще се срещнат с местни публично търгувани компании. По време на програмата ще бъдат обсъждани актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации, като паралелно се дава възможност за организиране на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

В рамките на INVESTOR Finance Forum се провежда и единственото по рода си изложение на платформи за валутна търговия и финансови инструменти. Брокерите и фондовете ще представят предложенията си на специални щандове, на които клиентът може да разбере какви продукти, услуги и условия предоставя всяка платформа за търговия.

През целия ден на форума ще има демонстрация на търговия на живо.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>