Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Investor.bg с лятна серия видеолекции за бъдещите предприемачи

2016-06-08
Investor.bg дава уникална възможност на студентите и бъдещите предприемачи от цялата страна да научат нещо ново, което не може да се открие в учебниците – при това бързо, лесно, удобно и по всяко време.

В разгара на лятото водещите на Bloomberg TV Bulgaria ще споделят своите знания и натрупан опит в серия от ексклузивни видеолекции онлайн на Investor.bg. Те ще бъдат от полза на всички, които искат да се развиват успешно в областта на предприемачеството, икономиката и финансите, с най-ценното, извлечено от истинските истории на бизнеса у нас и в чужбина. Всяка видеолекция ще бъде посветена на самостоятелна тема, важна за подготовката на младите хора за участие в реалната икономика. Инициативата е част от кампанията по повод 15-тата годишнината на Investor.bg, в която предприемачи и експерти споделят ноухау със студентите в открити лекции.

Своеобразния онлайн курс на Investor.bg ще открие водещият на съботно-неделното предаване Boom & Bust Кузман Илиев. Тъй като всеки бизнес на старта си неизбежно се сблъсква с институциите, лекторът ще даде ценна информация от практиката, с които младите предприемачи имат по-голям шанс да успеят въпреки държавните намеси. Темата е „Функция на предприемачеството и анатомия на държавните намеси, които му пречат“, а всеки може да изпрати въпроси по нея на 15godini@investor.bg до 15 юни.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>