Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Цезаровото сечение и атопичният дерматит – акценти на петия Форум бременност и детско здраве на Puls.bg на 2 и 3 април

2016-02-16
За пети път здравният сайт Puls.bg организира Форум бременност и детско здраве. На 2 и 3 април в залат 3 на НДК бъдещите и настоящи родители ще могат да получат полезна информация по теми, свързани със здравето на бременната, бебето и малкото дете, директно от квалифицирани медицински специалисти.
Във фокуса на новото издание на форума е цезаровото сечение. Специалисти ще обяснят какви са обичайните, но непознати рискове при него и доводите то да не се разглежда от медицината като алтернатива за избор при раждане. Бъдещите родители ще разберат и дали раждането без болка е мисия възможна. Форум бременност и детско здраве ще разгледа по-детайлно и ехографското изследване през деветте месеца на износване на бебето и критериите, по които акушер-гинеколозите определят дадена бременност за рискова.
В първия ден организаторите от Puls.bg ще поставят темата за ролята на всеки един специалист от медицинския екип при раждането, за да се запознае жената с част от обстановката в родилния дом и да се намали стресът ѝ от неизвестното.

Вторият ден на форума е посветен на здравето на детето, от раждането му до училищна възраст. Специалисти ще разкажат за различното в медицинските грижи за новороденото непосредствено след раждането му чрез цезарово сечение, както и ще обобщят всички онези обичайни и тревожни признаци в състоянието на бебето през първите 28 дни от живота му.
Особено внимание форумът ще обърне на кожните проблеми при кърмачето и малкото дете, правилната терапия при атопичен дерматит, типичните алергии при децата, както и „железните правила“ в храненето им.

Входът е свободен и не изисква заплащане от посетителите, а единствено предварителна регистрация на events.puls.bg.
Форум бременност и детско здраве ще се проведе на 2 и 3 април в зала 3 на НДК.
Повече за програмата, темите, лекторите, мястото и времето на провеждане можете да откриете на events.puls.bg.
Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>