Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

„Днес в събота“ и „Днес в неделя“ ще събуждат зрителите на Bulgaria ON AIR през уикенда Прочети още на: http://www.bgonair.bg/press/2016-06-06/dnes-v-sabota-i-dnes-v-nedelya-shte-

2016-06-06
Национална телевизия Bulgaria ON AIR пуска съботно-неделен сутрешен блок в ефир от 11 юни. Всеки уикенд предаванията „Днес в събота“ и „Днес в неделя“ ще събуждат зрителите малко след 8 часа с любопитни теми и популярни, интересни гости. Водещ ще бъде Ирина Белчева, която зрителите познават отлично от предаването „Десет“.

Ирина прави дебюта си в телевизията именно в Bulgaria ON AIR през септември миналата година. Тя е и популярен блогър, включително с авторска рубрика в Tialoto.bg, и космополитна личност – учила е в чужбина, пътувала е много, говори няколко чужди езика. В новия сутрешен формат тя ще представя както звездни гости с интересни истории от личния и професионалния живот, така и непознати за публиката личности с интригуващи разкази по темата, зададена от основния гост. Първият основен гост на Ирина Белчев в „Днес в събота“ ще бъде актрисата Силвия Лулчева.

Водещата ще продължи да представя по 10 интересни гледни точки на известните и интересни личности в рубриката „Десет“. Ще се излъчват и репортажи и забавни видеа, които ще усмихват деня на зрителите, а в предаването скоро ще се появят и нови рубрики.

„Днес в събота“ и „Днес в неделя“ стартира в 8,20 часа, веднага след Новините ON AIR в 8,00 ч. и продължава до 10,00 часа.

Още новини
27.04 Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR по време на майските празници
15.04 Блокчейн технологиите и разплащанията с криптовалута – част от бъдещето на банковия и финансов свят
12.04 Как технологиите променят дигитални разплащания – във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow
08.04 Експерти пред Tech of Tomorrow: Инженерните иновации в следващите години ще идват предимно от бизнеса
31.03 Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Към всички новини>>