Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Puls.bg награди медицинските специалисти с най-високо доверие на „Форум бременност и детско здраве“

2017-05-15

Над 1000 бъдещи и настоящи родители станаха част от най-мащабното събитие у нас, в което топ специалисти дават актуална информация по важните въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Тази година над 4000 читатели на сайта Puls.bg, който организира „Форум бременност и детско здраве“, гласуваха за медицинските специалисти и клиники в България, на които имат най-голямо доверие.

Д-р Иван Сигридов получи най-много гласове в категорията „Акушер-гинеколог“. Акушерките с най-високо доверие, събрали еднакъв най-висок брой гласове, са Катя Павлова и Динка Негалова - и двете от болница „Селена“, Пловдив. Сред педиатрите пациентите отличиха д-р Радка Масларска, началник неонатологично отделение на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда, а медицински комплекс „Д-р Щерев“ спечели в категорията „Болница“. Повече подробности вижте тук >>

„Класацията „Специалистите, на които имам доверие“ е една от новите инициативи на „Форум бременност и детско здраве“ и се надяваме да стане традиционна с годините. Чрез нея вие може да изкажете своята благодарност към медицинските специалисти, дали живот на вашите рожби“, каза Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

„Човек полага много усилия, за да стане лекар, но не би могъл да бъде такъв, ако пациентите не могат да му се доверят. Тяхната благодарност е неговата мотивация. Радвам се, че тези награди са на базата на вашето доверие и благодарност", каза основателят на Puls.bg проф. Николай Габровски, който връчи плакетите и грамотите на победителите.

„Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg.се наложи като най-голямото събитие за бременни и родители най-вече заради полезната си програма, вече за шеста поредна година. Докато родителите слушаха лекциите на 13 и 14 май в Sofia Event Center, децата се забавляваха в детския кът, организиран специално за събитието.

Още новини
06.03 Investor Media Group с нова онлайн платформа за граждански сигнали - HelpBook.info
24.01 Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria
17.01 Нестандартна, увлекателна и аналитична прогноза за времето по Bulgaria ON AIR от 22 януари
14.11 Семейното предаване “Фамилно“ с Доника Ризова - по Bulgaria ON AIR от 18 ноември
30.10 „Бизнес среща“ по Bloomberg TV Bulgaria – предприемачите и мениджърите от първо лице

Към всички новини>>