Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Стюарт Тил е новият изпълнителен директор на Инвестор

2010-02-04
Стюарт Тил Стюарт Тил е новият изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД, считано от 1 март 2010 г. Решението е взето единодушно на среща на Борда на директорите, проведена на 3 февруари.

Г-н Тил е един от основателите на компанията и член на Борда на директорите от създаването й през 2000 г. До избирането му на поста изпълнителен директор работи като консултант и мениджър финанси за Shell International в Хага, Холандия, където се занимава основно с финансово преструктуриране и управление на промяната.

От 2000 до 2001 г. заема длъжността директор Стратегическо развитие и планиране на Advanced Electric Systems, Inc. в Будапеща, Унгария.

Сред предишните му позиции са директор на Стратегическо и финансово планиране към Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC), Будапеща, Унгария, финансов мениджър, финансов и инвестиционен консултант, директор инвестиции на водещи международни компании.

Стюарт Тил е бакалавър по Бизнес администрация, University of Florida, Gainesville, FL (1990 г.) със специализация „финанси и маркетинг”, магистър по Бизнес администрация от Case Western Reserve University (2002 г.) със специализация в областта на международния мениджмънт и финанси.

Досегашният изпълнителен директор Любомир Леков ще продължи да изпълнява функцията председател на Съвета на директорите и да работи активно върху стратегическото развитие на компанията и продуктите й.

Още новини
12.04 Investor Media Group продължава да бъде на топ място сред потребителите и през пролетта
05.04 Успехът на технологиите и приложението им в бизнеса зависи от човека
29.03 Образованието днес – в новото предаване „Смарт час“ по Bloomberg TV Bulgaria
27.03 Как технологиите променят бизнеса – във фокуса на „Kлyб Іnvеѕtоr.bg - Тесh оf Тоmоrrоw 2019“
22.03 Нови проекти, големи сделки и пазарни тенденции - в „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria

Към всички новини>>