Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Стюарт Тил е новият изпълнителен директор на Инвестор

2010-02-04
Стюарт Тил Стюарт Тил е новият изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД, считано от 1 март 2010 г. Решението е взето единодушно на среща на Борда на директорите, проведена на 3 февруари.

Г-н Тил е един от основателите на компанията и член на Борда на директорите от създаването й през 2000 г. До избирането му на поста изпълнителен директор работи като консултант и мениджър финанси за Shell International в Хага, Холандия, където се занимава основно с финансово преструктуриране и управление на промяната.

От 2000 до 2001 г. заема длъжността директор Стратегическо развитие и планиране на Advanced Electric Systems, Inc. в Будапеща, Унгария.

Сред предишните му позиции са директор на Стратегическо и финансово планиране към Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC), Будапеща, Унгария, финансов мениджър, финансов и инвестиционен консултант, директор инвестиции на водещи международни компании.

Стюарт Тил е бакалавър по Бизнес администрация, University of Florida, Gainesville, FL (1990 г.) със специализация „финанси и маркетинг”, магистър по Бизнес администрация от Case Western Reserve University (2002 г.) със специализация в областта на международния мениджмънт и финанси.

Досегашният изпълнителен директор Любомир Леков ще продължи да изпълнява функцията председател на Съвета на директорите и да работи активно върху стратегическото развитие на компанията и продуктите й.

Още новини
10.01 Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG
07.01 Investor Media Group разширява портфолиото си от уеб медии с нов специализиран сайт за бойни изкуства – Boec.bg
01.11 Bloomberg TV Bulgaria празнува 3-ия си рожден ден със специален формат на „Бизнес среща“
29.10 Две нови красиви лица се присъединиха към спортните новини на Bulgaria ON AIR
08.10 Вече два поредни месеца потребителите нареждат Investor Media Group на топ място сред медийните групи в България

Към всички новини>>