Начало Реклама Кариери Контакти

Puls.bg

Puls.bg е водещият здравно-медицински сайт в България

Puls.bg e водещ здравно-медицински сайт в България, на който може да се доверите за компетентна и достоверна информация, предоставена от специалисти. Сайтът съдържа енциклопедия от статии за медицински състояния и заболявания, подготвени от лекари. На страниците му може да се проследи широк спектър полезна информация в подкрепа на здравето и здравословния начин на живот, най-важните новини от здравния сектор в страната и интервюта с водещи специалисти по актуални въпроси.

Puls.bg предлага детайлен справочник с лечебни заведения, здравни институции и организации както и речник на медицинските термини. Сайтът поддържа най-посещавания форум в сферата, чиито модератори са медицински специалисти, както и онлайн аптека, откъдето всеки може да закупи козметика, хранителни добавки и продукти, за които не се изисква рецепта.

Puls.bg провежда и най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве – „Форум бременност и детско здраве“, по време на което водещи специалисти дават полезна и достъпна информация на бъдещи и настоящи родители. Ежегодно Puls.bg отличава и най-добрите медицински специалисти и екипи в областта на майчиното и детско здравеопазване в своята класация „Специалистите, на които имам доверие“.

посети сайта