Начало Реклама Кариери Контакти

Boec.bg

Boec.bg – всичко от света на бойните спортове

Boec.bg е един от най-големите спортни сайтове на българския пазар, който предлага актуални новини, анализи, коментари и интервюта в сферата на бойните спортове. За изминалата 2023 г. страницата достига до почти 1 млн. потребители онлайн, по данни на GA4, което й отрежда и водещо място в България.

Boec.bg е основен медиен партньор на международната верига за бойни спортове SENSHI, както и на Българската асоциация на бойните спортове. Така се превръща в първоизточник на информация за най-значимите събития в киокушин карате, кикбокс, сумо, джудо, самбо, муай-тай, таекуондо, граплинг, бразилско джу-джицу, кендо, кудо, шотокан карате и редица други, представляващи България на престижни международни състезания.

Страницата следи зорко всички актуални събития от света на бокса, MMA и борбата, за да предлага на своите читатели бърз достъп до достоверна информация от всички точки на земното кълбо. Екипът поддържа кореспонденция със спортисти, треньори и промоутъри от САЩ, Великобритания, Русия и Полша.