Начало Реклама Кариери Контакти

Какво ново

Кои са най-добрите в сектора на недвижимите имоти?

2017-03-21
Единайсет агенции и брокери грабнаха статуетки, а още 16 получиха специални грамоти по време на церемонията на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

Unique Estates спечели голямата награда на журито за най-добра агенция в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“, следвана от „Явлена“ и „Адрес недвижими имоти“. За наградата на потребителите, в оспорвана битка за най-голям процент от вота на над 2500 гласували в сайта nagradi.imoti.net, се пребори агенция Bulgarian Properties.

В категорията, която за втора поредна година излъчи най-много претенденти от цялата страна - „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“ – наградата взе DMD Brokers (Re/Max Lux), следвана от „Капитал Естейт“, КА5 Имоти и „Софконсулт“.

Призът за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ отиде при стартиралата през 2015 г. „Доми“, а на второ и трето място бяха отличени „Два процента – имотен посредник“ и „Имотека“.

В най-оспорваната категория в конкурса, към която тази година организаторите регистрираха повишен интерес - „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ – победителят, определен от журито, е агенция Smart Brokers (smartbrokers.bg), следвана от „Явлена“ (yavlena.com) и Unique Estates (ues.bg). Потребителите също гласуваха за най-добър сайт, а най-много от тях подкрепиха със своя вот онлайн присъствието на агенция Antre (antre.eu).

„Годишни награди на Imoti.net“ традиционно обръща внимание не само на агенциите в бранша, но и на хората, които с професионализма си печелят доверието на клиентите. В категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – продажби“ журито отличи със статуетката двама професионалисти, които получиха равен брой точки – Атанас Петров, представител на Re/Max Formula и Мария Найденова от „Явлена“. Грамота получи Силва Илиева от „Имоти ВТ“.

Живко Христозов от „Експрес имоти – РЕ“ грабна статуетката в категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“, а на второ и трето място журито постави Евелинка Костакева от Unique Estates и Спаска Шарланджиева от „Велдикс“.

Второто издание на „Годишни награди на Imoti.net” излъчи победители в още две нови категории. „Най-динамично развиваща се компания“ стана „Виктория Имоти“, следвана от „Интрига“ и Arco Real Estate. За първи път конкурсът излъчи най-добрите и в категорията „Инвеститор на годината“. Призовата статуетка взе „М-Груп“ за ваканционния комплекс Harmony Suites Monte Carlo, а със специални грамоти бяха отличени „Агора София 2“ (Residential Mladost Via Celere) – на второ място, както и „Планекс“ (бизнес сграда Smart Center Бургас) – на трето.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара. За участие в конкурса тази година се регистрираха над 100 агенции от цялата страна.

Генерален партньор на “Годишни награди на imoti.net” е Банка ДСК, с подкрепата на Via Celere, Harmony Suites, Софконсулт и BLD.
Още новини
14.08 Investor Media Group с рекордни резултати и ръст на посещаемостта в онлайн медиите си
27.03 Bloomberg TV Bulgaria в подкрепа на бизнеса в борбата с COVID-19
27.03 Виолета Манчева е новото лице на Новините ON AIR
26.03 Bulgaria ON AIR търси мнението на своите зрители за пандемията от коронавирус в онлайн анкета
25.03 Радио Bulgaria ON AIR благодари на българските медици с песен

Към всички новини>>